Cristiano Ronaldo Jr Bio, leeftijd, moeder, Messi, vaardigheden, lengte, statistieken - InformationCradle - Beroemde Mensen In Europa (2024)

Beroemde Mensen In Europa

Biografie van Cristiano Ronaldo Jr

Cristiano Ronaldo Jr is de oudste zoon van de Portugese voetbalsuperster Cristiano Ronaldo. Ronaldo Jr. is heel dicht bij zijn vader, aangezien hij altijd op de meeste van zijn berichten op sociale mediaplatforms staat, hij gaat vaak met hem mee naar het stadion en ook naar veel van de prijsevenementen die hij de afgelopen tijd heeft bijgewoond.


Hij poseerde ook voor foto's met voetballegendes als Diego Maradona en Pele van Brazilië.


Cristiano Ronaldo Jr Age | Verjaardag

Ronaldo Jr werd geboren op 17 juni 2010 in San Diego, Californië, Verenigde Staten. In 2019 viert hij zijn 9e verjaardag.

is jason carr getrouwd met taryn asher

Cristiano Ronaldo Jr Family

Moeder

De identiteit van de moeder van Cristiano Ronaldo Jr. is het onderwerp van grote controverse geweest, evenals geruchten, sinds Cristiano Ronaldo op 3 juli 2010 met de wereld het schokkende nieuws deelde dat een vader is geworden.

De Portugese stervoetballer, die beloofde nooit de identiteit van de moeder, zijn kind te onthullen, had naar verluidt een one night stand met een Amerikaanse serveerster tijdens zijn Manchester United-dagen. Nadat de vrouw zich realiseerde dat ze zwanger was van zijn kind, nam ze contact op met Ronaldo via zijn agent Jorge Mendes. Ze werd gevraagd om een ​​DNA-test te doen, die bevestigde dat het kind het zijne was, waarna de voetballer de verantwoordelijkheid van zijn kind op zich nam, aangezien abortus geen optie was, omdat de vrouw katholiek was.


Ronaldo betaalde haar echter naar verluidt 10 miljoen pond om de volledige voogdij over zijn zoon te krijgen en vroeg haar om haar identiteit geheim te houden en nooit contact op te nemen met Ronaldo Jr. Onlangs is er nieuws opgedoken in de media dat de vrouw momenteel studeert in Groot-Brittannië, en wil graag in contact komen met haar zoon, ondanks de deal die ze heeft gesloten.

Cristiano Ronaldo Jr Broers en zussen

Hij heeft een jongere zus genaamd Eva en een jongere broer genaamd Mateo. Ronaldo Jr woont momenteel in Spanje met zijn grootmoeder Dolores, zijn vader en de nieuwe vrouw van zijn vader Georgina Rodriguez.

Cristiano Ronaldo Jr lichaamsafmetingen

  • Hoogte : Niet beschikbaar
  • Gewicht : Niet beschikbaar
  • Schoenmaat :Niet beschikbaar
  • Lichaamsvorm :Niet beschikbaar
  • Haarkleur : Zwart

Cristiano Ronaldo Jr School | Thuis

Zijn huidige schoolnaam, blijf op de hoogte, we zullen binnenkort updaten.


Cristiano Ronaldo Jr Statistieken | Doelpunten

Vanaf de updates op juli 2019 had CR7 Jr 56 doelpunten en 26 assists gescoord in 35 optredens in het seizoen 2018-2019. Hij was dit seizoen betrokken bij meer dan 82 doelpunten voor U9 Juventus.

Cristiano Ronaldo Jr Messi

Tijdens de Ballon d'Or Awards 2012 kon de jonge Ronaldo Leo Messi ontmoeten. De CR7 Jr onthulde aan Messi dat hij zijn grote fan was. Hoewel Ronaldo de Ballon d'Or 2012 won, vertelde de jonge Ronaldo zijn vader dat hij meer Ballon d'Or zal winnen dan hij.

Cristiano Ronaldo Jr Fame

Hij kreeg wereldwijde media-aandacht nadat een korte video waarin hij zijn indrukwekkende vaardigheden met de bal liet zien, viraal ging op internet in juni 2017, een paar weken voor zijn zevende verjaardag.


suzuka nakamoto muziekgroepen

Cristiano Ronaldo werd vergezeld door zijn moeder Dolores Aveiro, broer Hugo Aveiro, vriendin Georgina Rodriguez en Ronaldo Jr.Nadat ze met de UEFA Champions League-trofee door de straten van de stad hadden geparadeerd, hadden Real Madrid-spelers zich verzameld in het Santiago Bernabéu-stadion om hun 4-1 overwinning op Juventus in de Champions League-trofee in Wales de vorige dag.

Laden ... Laden ...

Tegen het einde van de ceremonie begon Ronaldo Jr., samen met een paar andere kinderen, met de bal te spelen. op een 20 seconden lange video, vastgelegd door een fan, toonde het jonge wonderkind, gekleed in het paarse uitshirt van de club, de bal oppakken in het strafschopgebied en rond twee oudere kinderen dribbelen, ze sloeg met een perfecte pirouette, en tenslotte de bal langs de doelman in de onderste hoek van het net.


Het moment verbaasde niet alleen duizenden aanwezige fans, maar de video was te zien in veel grote nieuwspublicaties en kreeg ook enorm veel kijkers op sociale media.

Cristiano Ronaldo Jr tegen Thiago Messi

Ondanks dat veel voetballiefhebbers de neiging hebben om het iconische idool van het nieuwste voetbal 'Ronaldo en Messi' te vergelijken, gaan de fans ook ver om hun zoons Ronaldo Jr. Thiago Messi

Cristiano Ronaldo Jr Vaardigheden

In april 2017 deelde zijn trotse vader een video van hem waarin hij in de rij staat om de vrije trap te nemen in de beroemde pose van zijn vader en een fantastisch doelpunt te maken.

U kunt ook lezen over andere jonge, opkomende voetballers: Thiago Messi ​ Xavi Simons.

Veelgestelde vragen over Christiano Ronaldo Jr

Wie is Ronaldo Jr?

Cristiano Ronaldo Jr is de oudste zoon van de Portugese voetbalsuperster Cristiano Ronaldo. Ronaldo Jr. is heel dicht bij zijn vader, aangezien hij altijd op de meeste van zijn berichten op sociale mediaplatforms staat, hij gaat vaak met hem mee naar het stadion en ook naar veel van de prijsevenementen die hij de afgelopen tijd heeft bijgewoond.

Hoe oud is Ronaldo Jr?

Hij is vanaf 2019 9 jaar.

Hoe lang is Ronaldo Jr

Hij staat op een redelijke hoogte en heeft een redelijk lichaamsgewicht dat bij zijn lengte past.

is britt robertson gerelateerd aan julia roberts

Is Ronaldo Jr getrouwd?

Hij is te jong om te trouwen.

Hoeveel is Ronaldo Jr waard?

Zijn exacte nettowaarde wordt nog beoordeeld, we zullen updaten wanneer er informatie beschikbaar is.

Hoeveel verdient Ronaldo Jr?

Haar exacte salaris en nettowaarde worden nog onderzocht, we zullen updaten wanneer informatie beschikbaar is.

fox news patti ann browne bio

Waar woont Ronaldo Jr?

Cristiano woont in San Diego.

Is Ronaldo Jr dood of levend?

Hij leeft nog en is in goede gezondheid.

Cristiano Ronaldo Jr Instagram

Bekijk dit bericht op Instagram

Gaan!

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo Jr (@lcrisjrl) op 24 juli 2019 om 9:40 uur PDT

Twitter van Cristiano Ronaldo Jr

Tweets door CrRonaldojr

Cristiano Ronaldo Jr Bio, leeftijd, moeder, Messi, vaardigheden, lengte, statistieken - InformationCradle - Beroemde Mensen In Europa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 5348

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.